Ιανουάριος 18, 2019

Τοποθεσια


Deprecated: Non-static method PhocaMapsHelper::getInfo() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/zakyntho/public_html/www/horizonzante.gr/components/com_phocamaps/views/map/tmpl/default.php on line 13

Ο Λαγανάς είναι η πιο κοσμοπολίτικη και ανεπτυγμένη τουριστικά περιοχή της Ζακύνθου, βρίσκεται μέσα στον ομώνυμο κόλπο στα νότια της πεδινής ζώνης του νησιού. Είναι από τις πρώτες περιοχές που υποδέχτηκαν οργανωμένο Τουρισμό. Ενδείκνυται για αυτούς που αγαπούν την έντονη νυχτερινή ζωή, καθώς η ποικιλία επιλογών σε νυχτερινά κέντρα είναι μεγάλη. 

Η πλατιά και μήκους 9 χιλιομέτρων παραλία του Λαγανά είναι από τις μεγαλύτερες στη Ελλλάδα. 

Τη παραλία αυτή διάλεξαν και οι χελώνες Caretta-Careta ως ένα από τα καταφύγιά τους. Για την προστασία τους, ο κόλπος του Λαγανά και οι περιοχές που έγκειται σε αυτόν, ανακηρύχθηκαν Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο, και από τότε η ανοικοδόμηση ελαττώθηκε και τα μηχανοκίνητα θαλάσσια σκάφη απαγορεύθηκαν.

Εδώ υπάρχουν και μικρά σκάφη που κάνουν βόλτα στον κόλπο του Λαγανά και έτσι μπορείτε να δείτε και τις χελώνες από κοντά. 
Από την παραλία του Λαγανά ξεκινούν ακόμα και καΐκια για καταδύσεις.

Ο Λαγανάς βρίσκεται στην νοτιοδυτική άκρη του νησιού, είναι το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο και είναι μαγνήτης για άτομα νεαρής ηλικίας και οικογένειες που αναζητούν της διασκέδαση.

Κυριότερες αποστάσεις:
Super Markets: 20μ
Παραλία: 50μ
Στάση Λεωφορείου: 50μ
Αεροδρόμιο: 6χλμ
Λιμάνι: 8χλμ
Πόλη Ζακύνθου: 8χλμ
Νοσοκομείο: 8χλμ

From Address:
Powered by Phoca Maps